FAQ’s

Particulieren

  • Waarom staat er op uw website geen module waarmee ik het aantrekkelijkste woonkrediet kan berekenen?
Er zijn op de markt 253 aanbieders van hypotheekproducten. Ze bieden zo´n 35.000 keuzemogelijkheden aan. Bovendien is elke situatie uniek, ook die van u. Als u het meest aantrekkelijke woonkrediet wilt verkrijgen, is het absoluut nodig dat we uw situatie tot in het kleinste detail onderzoeken. Ons advies zal goud waard zijn.


  • Krijg ik het advies van Eurofinco op papier?
Ja, wij maken samen “Uw Plan” op. We lichten het uitvoerig toe, zodat u duidelijk weet waarom ons advies in uw voordeel is en hoeveel financiële winst het u oplevert.


  • Is Eurofinco op de hoogte van de nieuwste hypothecaire evoluties?
Eurofinco publiceert geregeld een elektronisch nieuwsbericht met de nieuwste informatie over de hypotheekmarkt. U kunt zich daar gratis op abonneren.


  • Kan ik later opnieuw bij Eurofinco aankloppen voor advies om de rentevoeten te laten aanpassen?
Dat kan perfect. Uw situatie verandert en het financiële klimaat evolueert voortdurend. Daardoor kan het aangewezen zijn uw afbetalingsplan aan te passen. Ook dan adviseert Eurofinco u met kennis van zaken.


  • Ik heb een vastgoedproject in het buitenland.   Kan Eurofinco mij adviseren en eventueel de financiële coördinatie van het project uitvoeren?
Ja, Eurofinco voert ook buitenlandse opdrachten uit. We gaan zelfs ter plaatse om met alle betrokken partijen duidelijke financiële afspraken op papier te zetten. Dat is geen luxe omdat de wetgeving over vastgoedfinanciering vaak land per land verschilt.


  • Ik heb een bedrijf of ik wil mijn vastgoedbelangen in een vennootschap onderbrengen.   Kan ik bij Eurofinco terecht voor advies?
Ja, in de beginfase van zijn bestaan adviseerde Eurofinco particulieren voor hun hypotheekleningen. De voorbije jaren zijn we ook bedrijven en vennootschappen gaan adviseren. Eurofinco is daartoe in staat omdat we in de loop der jaren een diepgaande kennis van de hypotheekmarkt hebben verworven.Bedrijven

  • Ik heb een bedrijf of ik wil mijn vastgoedbelangen in een vennootschap onderbrengen.  Kan ik bij Eurofinco terecht voor advies?

 

Ja, Eurofinco adviseert tal van bedrijven en vennootschappen voor alles wat met hypoheken te maken heeft. Eurofinco is daartoe in staat omdat we in de loop der jaren een diepgaande kennis van de hypotheekmarkt hebben verworven.

 

  • Is het altijd een goed idee om naar de vennootschapsformule over te schakelen?

 

De financiering van vastgoed biedt vaak onontgonnen mogelijkheden. Het kan een uitstekend idee zijn om het eigendom onder te brengen in een management- of villavennootschap. Maar om autonoom te kunnen oordelen, moeten we alle elementen op een rijtje kunnen zetten. Neem daarom contact op met ons.

 

  • Ik heb een vastgoedproject in het buitenland. Kan Eurofinco mij adviseren en eventueel de financiële coördinatie van het project uitvoeren?

 

Ja, Eurofinco voert ook buitenlandse opdrachten uit. We gaan zelfs ter plaatse om met alle betrokken partijen duidelijke financiële afspraken op papier te zetten. Dat is geen luxe omdat de wetgeving over vastgoedfinanciering vaak land per land verschilt.